Mededelingen » Schaatsklas/ Proeflessen

opmaak website door:Lisa Terpstra

Schaatsklas SVU Shorttrack

De schaatsklas:

Er zijn 2 schaatsklas uren op de dinsdagmiddag of de woensdag middag van 16.30 uur tot17.30 uur Deelname aan deze uren is in de leeftijd categorie van 5 tot13 jaar. Hier wordt begonnen met de eerste beginselen als je nog helemaal niet kunt schaatsen en zo verder oplopend tot dat je een niveau heb bereikt dat je kan doorstromen naar de pupillen wedstrijd groep.

De nadruk zal in eerste instantie liggen op het goed leren schaatsen, gaande weg de lessen en afhankelijk van de vorderingen zal langzamerhand meer aandacht besteed gaan worden aan het shorttrack

De lessen / trainingen worden gegeven op de binnenbaan  van de Vechtsebanen in Utrecht

Tijdens de training wordt gewerkt in groepjes van verschillend niveau. Gedurende de trainingen wordt gekeken in welke groep  je het beste past.

Ben je geïnteresseerd en wil je het een keer proberen  kom dan eens voor een proefles  (eerste is gratis). Bevalt het dan kan je een abonnement nemen.
Is het helemaal niets kan je zo weer stoppen.

Weet je het al zeker mag direct aanmelden natuurlijk ook

Wat heb je nodig:
- schaatsen combinoren
- helm (verplicht) fiets of skeeler helm is prima
- knie beschermers (zoals gebruikt bij inline/skeeleren of volleybal) 
- handschoenen (verplicht tijdens de les)
- makkelijke niet te dikke kleding.

Heb je nog geen (combi)noren neem dan de schaatsen mee die je hebt, de trainers kunnen u adviseren over de schaatsen.

Schaatsen moet je zelf mee nemen deze hebben wij niet, wel hebben en hebben wij een beperkt aantal helmen als reserve op de baan deze kunnen gebruikt worden als je je helm een keer vergeten bent of bijvoorbeeld voor de proefles als je nog geen helm hebt. Het zelfde geldt voor de knie beschermers.

De kosten:

Voor het hele seizoen 2018/2019 bedragen € 155,--

Proefles:

Als je gebruik wil maken van de eerste gratis proefles laat dan even weten op welke dag (dinsdag of woensdag) dan geven we dat door aan de trainers zodat zij weten dat er een extra deelnemer komt.

Aanmelden proefles of abonnement:

Wil je je aanmelden voor een proefles of voor deelname voor het hele seizoen vul je je gegevens in het formulier onderaan deze pagina.

Wil je eerst een proefles doen geef dat dan even aan in het vakje opmerkingen en indien al mogelijk met een voorkeur voor welke dag

Na ontvangst van het formulier nemen we dan contact met je op (via de mail)

De eerste proefles is gratis, weet je het dan nog niet zeker kan je nog een 2e les volgen de kosten voor een 2e proefles bedragen € 15,-- besluit je daarna door te gaan dan neem je een abonnement, de kosten voor de 2e proefles worden dan met de abonnementskosten verrekend.

Wanneer beginnen de lessen / trainingen:

De schaatsklas trainingen beginnen eind september dit is afhankelijk van de opening van de baan. Het seizoen loopt van september tot midden maart

Je ontvangt ongeveer een week van te voren nog een herinneringsmail.

Mocht je de eerste week niet kunnen geen probleem in de schaatsklas kan je altijd instappen. Maar mee doen vanaf het begin is natuurlijk het leukst.
De eerste training geeft onze trainer Jacob van de Bosch ook nog extra uitleg aan de ouders over het reilen en zeilen en de benodigde materialen.

Wanneer kan je starten in de schaatsklas:

Het mooiste is natuurlijk om meteen de eerste les te starten en het hele seizoen mee te doen, maar is dat niet gelukt, instappen kan gedurende het gehele seizoen. Wil je tijdens het seizoen instappen vul dan formulier in en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden en kosten.

Hoe gaat dat nu zo'n training?

Eens zien hoe het er aan toegaat op een les / training, kom gerust een langs tijdens een training, je kan ook op onderstaande link (de coolste schaatsklas) klikken om te zien hoe het er aan toegaat, onze trainer Jacob van den Bosch geeft een korte toelichting.

De coolste schaatsklas!

 

Onze trainers:

          Jacob                                                                                Bas

Inschrijving Schaatsklas

Naar aanleiding van een abonnementsaanvraag ontvangt u een factuur via de mail, deze na ontvangst gelieve binnen 14 dagen te voldoen